ForumSahadan3.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.cb46d896c7665b3e
Helallll 10 liramı isterim sizlerden ????Benim dediğimin tersi oluyor diye 10 liram vardı sıradaki gol venezşa ya bastım kupon tutsun diye ???????
TebriklerWWWWWOOOOOONNNNN![]()
Yaaaaa kralARKADAŞ LAR KUPONU BEN YAPTIM TOTEM OLSUN DİYE @bekir1991 e sen konu aç dedim totem tuttu güzel oldu ateş ? ettik bugün
Modluğumu kutladık 10 lira bastım ama veneziya sıradaki gol için isterim başkan 10 liramı ????ARKADAŞ LAR KUPONU BEN YAPTIM TOTEM OLSUN DİYE @bekir1991 e sen konu aç dedim totem tuttu güzel oldu ateş ? ettik bugün
Arkadas lar cekilii yapmıyoruz başkanın kararı ile zaten olanlar bunlar sizden bir isteğim var ödülü gelen TWİTTERDA konu altında paylaşabilirmi isim silinerek biraz reklamı uz olsunKupon won olacak bu arkadaşlar papara ları hazırlayın ?????Ekli dosyayı görüntüle 119
Tamam başkan@bekir1991 fotoda attığım arkadaşlar kazandı paparaları al bana bildir fotoda isimleri olan arkadaşlar kazandı TEBRİKLER PAPARALAR YARIN ÖĞLEN GÖNDERİLECEK
Attim dmBelirttiğimiz ARKADASLAR papara no atsın
Paparanı ver öyle yat emeğine sağlıkherkese iyi geceler ben yatar kazançlarımız daim olsun hepimizin